Världsdagen för psykisk hälsa

Världsdagen för psykisk hälsa

Världsdagen för psykisk hälsa infaller den 10 oktober varje år. Den instiftades av World Federation for Mental Health 1992 med syfte att skapa större medvetenhet och förståelse för psykisk hälsa och ohälsa.

Vi på Aidera Psykiatri arbetar aktivt med att förbättra psykisk ohälsa genom att vi pratar öppet om psykisk ohälsa. Vi tar bort tabut samt även de tunga fördomarna. Det är faktiskt ok att inte må ok! Vi säkerställer den effektivaste behandlingen utifrån varje individ. Och vi erbjuder bästa bemötandet med både värme och professionalitet både för dig som mår dåligt men även för dina anhöriga.

Tips! Läs gärna bloggen VÅGA PRATA som har fokus på psykisk ohälsa på sociala medier. Det här är en satsning av Hjärnkoll Stockholm. Bloggen finns till för att sprida ungas berättelser om hur de egentligen mår. De bloggar om sin vardag och om sin psykiska ohälsa. Syftet med VÅGA PRATA är att vara en motvikt till den tillrättalagda bild som unga oftast möter på sociala medier idag. En bild som ofta bidrar till att man känner sig misslyckad och otillräcklig. VÅGA PRATA visar att du inte är ensam om att ha det jobbigt och att det finns andra som känner som du.

Till VÅGA PRATA bloggen

Illustration @bubbbisar 🌸

Dela:

Facebook
Twitter
LinkedIn