Vård online

Trygg hjälp online

Boka tid och träffa en av våra specialistläkare och psykologer online, inom en vecka, oavsett var du befinner dig. Våra specialister hjälper dig med diagnostisering, bedömning, terapi och behandling. Vi erbjuder även anhörigstöd.

Du får bl.a. hjälp med följande:

  • Bedömning av dina besvär genom online samtal 
  • Ställa diagnos och föreslå en lämplig behandling
  • Svara på dina frågor och ge råd gällande medicinering med psykofarmaka 
  • Ge råd om hur du går vidare med din sjukdom och om det finns andra behandlingsalternativ
  • Bedömning av redan insatt behandling och föreslå andra alternativ p.g.a. biverkningar, utebliven eller otillräcklig effekt 

Under sommarveckorna 31 och 31 (2020) har vi lite sämre tillgänglighet och kan inte garantera en tid inom en vecka.

Boka tid direkt i vår app

Med vår app kan du som är 18 år och äldre få hjälp med diagnostisering, bedömning, terapi och behandling av våra läkare och psykologer via videosamtal, oavsett var du befinner dig. Du kan själv boka dina tider, kommunicera med oss samt bestämma om du vill träffa vår specialist på vår mottagning eller online, via videosamtal. Klicka på en av ikonerna nedan för att hämta vår app.

Kostnadsfri telefonrådgivning med specialist

Är du osäker på vilken hjälp du behöver eller är du anhörig till någon som behöver hjälp? Vi erbjuder en första kostnadsfri telefonrådgivning på 30 minuter med en specialistläkare inom vuxenpsykiatri. Boka din tid direkt i appen där du hittar alla lediga tider. Om du hellre vill boka in en tid anonymt, dvs utan att uppge ditt personnummer kan du fylla i vårt kontaktformulär på sidan, Boka Mottagning, med önskemål om tid så återkommer vi till dig med förslag.