Boka onlinebesök

Trygg vård online

Boka tid och träffa en av våra specialistläkare,  psykolog eller psykoterapeut online, inom en vecka, oavsett var du befinner dig. Våra specialister hjälper dig med diagnostisering, bedömning, terapi och behandling. Vi erbjuder även anhörigstöd.

Du som är 18 år och äldre kan få hjälp med bl.a. följande:

  • Bedömning av dina besvär genom online samtal 
  • Ställa diagnos och föreslå en lämplig behandling
  • Svara på dina frågor och ge råd gällande medicinering med psykofarmaka 
  • Ge råd om hur du går vidare med din sjukdom och om det finns andra behandlingsalternativ
  • Bedömning av redan insatt behandling och föreslå andra alternativ p.g.a. biverkningar, utebliven eller otillräcklig effekt 

Boka tid direkt i vår app

Klicka på en av ikonerna nedan för att hämta vår app Aidera Psykiatri. Via appen kan du boka tid med en av våra specialister online, oavsett var du befinner dig  eller träffa oss på vår mottagning i Danderyd, Stockholm. I appen kan du också skicka meddelande direkt till oss. 

Kostnadsfri telefonrådgivning med specialist

Är du osäker på vilken hjälp du behöver eller är du anhörig till någon som behöver hjälp? Vi erbjuder en första kostnadsfri telefonrådgivning på 30 minuter med en specialistläkare inom vuxenpsykiatri. I appen hittar du lediga tider för telefonrådgivning. Om du hellre vill boka in en tid anonymt, dvs utan att uppge ditt personnummer, ber vi dig fylla i vårt kontaktformulär på sidan Boka Mottagning så återkommer vi med förslag på tid till dig.