Samtalsterapi

Vad innebär samtalsterapi?

På Aidera Psykiatri kan du boka in tid för samtalsterapi hos våra psykoterapeuter eller psykologer. Den  terapiform som används beslutas genom den individuella bedömning vi gör tillsammans med dig  utifrån de symtom och behov du har. På vår klinik har vi dessutom samarbete med våra psykiatriker samt erbjuder anhörigstöd.

Kontakta oss på Aidera Psykiatri och boka tid på vår mottagning i Stockholm eller online.

Din psykiska hälsa

Det finns olika skäl till varför man mår dåligt och önskar terapi. Det kan vara på grund av en depression, ångest, stress, tvångstankar, en bipolär sjukdom, missbruk/beroende, relations- och livsstilsproblem m.m. Ibland kanske man inte ens vet varför man mår dåligt och det är också helt ok. Våra specialister finns här för att lyssna på dig och hjälpa dig!

Samtalsterapi

Olika terapiformer

  • KBT – kognitiv och beteendeinriktad terapi
  • Affektfokuserad psykoterapi, ex. ISTDP-orienterad behandling (intensive short-term dynamic psychotherapy)
  • PDT – psykodynamisk terapi

Ladda ner vår app

Med vår app kan du som är 18 år och äldre få hjälp med diagnostisering, bedömning, terapi och behandling av våra läkare och psykologer via videosamtal, oavsett var du befinner dig. Du kan själv boka dina tider, kommunicera med oss samt bestämma om du vill träffa vår specialist på vår mottagning eller digitalt via videosamtal