Sök
Stäng denna sökruta.

Psykiatrisk mottagning

Individanpassad vård för dig med psykisk ohälsa

Aidera Psykiatri är en privat psykiatrisk mottagning i Stockholm samt med vård online. Våra specialister arbetar med att utreda, bedöma och rehabilitera personer med psykisk ohälsa, både barn och vuxna.

Vården vi erbjuder är individanpassad och vi göra alltid individuella bedömningar utifrån det som anges i remissen eller på din egen vårdbegäran, dvs du kan söka till oss utan remiss.

De olika specialister du kan boka tid och träffa hos oss är: psykiatriker – specialistläkare i psykiatri, STP-psykologer – legitimerade psykologer under specialistutbildning, sjuksköterskor, psykoterapeuter, logopeder, speciallärare samt arbetsterapeut. Läs mer om våra medarbetare och specialister här.

Du kan boka tid och träffa oss på vår mottagning i Stockholm eller online. Oavsett vad du väljer är du varmt välkommen!

Mer om vår psykiatriska mottagning

Inom Aidera Psykiatri finns även en körkortsmottagning där du kan få hjälp med frågor som rör läkarintyg för olika typer av körkort med mera. Vi har också en mottagning vid Arlanda för patienter som kommer från andra ställen runt om i landet för att genomgå utredning eller  få hjälp och stöd på annat sätt. Samt att vi har en barn- och ungdomspsykiatrisk avdelning som tar emot barn i olika åldrar. Inom den barn- och ungdomspsykiatriska avdelningen finns vår skolpedagogiska tjänst