Områden

Vi finns här för att hjälpa dig

Lider du av sömnproblem, stress, oro eller ångest? Du kanske har behov av att få hjälp med att ställa en diagnos som exempelvis depression, ADHD, autism eller utmattning. Vi erbjuder individanpassad vård både online och på vår mottagning för dig som behöver hjälp med din psykiska ohälsa.

Vi gör alltid individuella bedömningar

Aidera Psykiatri är en öppenvårdspsykiatrisk mottagning med syfte att utreda, bedöma och rehabilitera personer med psykisk ohälsa. Vi gör alltid individuella bedömningar utifrån det som anges i remissen eller på egen vårdbegäran.

Trygg hjälp oavsett var du befinner dig

Med vår app kan du som är över 18 år få hjälp med diagnostisering, bedömning, terapi och behandling av våra läkare och psykologer via videosamtal, oavsett var du befinner dig. Du kan själv boka dina tider, kommunicera med oss samt bestämma om du vill träffa vår specialist på vår mottagning eller digitalt via videosamtal. Vi ser sedan till att du får träffa en specialist inom en vecka.

Vi utreder och behandlar inom följande områden

Vi erbjuder även rådgivning och konsultation kring diagnostik, differentialdiagnostik, behandling samt ”second opinion”.