Om oss

Individanpassad psykiatrisk vård när du behöver hjälp

Vi som arbetar på Aidera Psykiatri är legitimerade läkare, specialister inom vuxenpsykiatri, legitimerade psykologer samt psykoterapeuter. Vi erbjuder dig individanpassad och bästa tänkbara vård med hög kvalitet där ditt behov alltid är i centrum. Professionell vård, kontinuitet och tillgänglighet är våra ledord. Vi vet att vårdköerna idag är väldigt långa. Därför ska du, om du mår dåligt, har sömnproblem, känner dig orolig eller nedstämd, kunna få snabb hjälp. Hos oss kan du välja mellan ett onlinebesök eller ett fysiskt besök på vår mottagning och få träffa en specialist inom en vecka.

Aidera kommer från det franska ordet aider som betyder att hjälpa. Vi anser att det är varje människas rättighet att få tillgång till modern och evidensbaserad psykiatrisk vård.

Det är enkelt att boka ett möte med oss

Aidera Psykiatri är en öppenvårdspsykiatrisk mottagning. Vi erbjuder individanpassad vård både online och på vår mottagning för dig som är 18 år och äldre och som behöver hjälp med din psykiska ohälsa. Vår mottagning finns i Stockholm men du kan även boka ett digitalt möte med oss, oavsett var du befinner dig.

Lira

Viktorija

Aidera Psykiatri grundades av oss, Viktorija Milosevska och Lira Damirova. Vi är båda legitimerade läkare och specialister inom vuxenpsykiatri, med svensk läkarlegitimation. Genom våra arbetserfarenheter inom psykiatri har vi utvecklat ett professionellt förhållningssätt baserat på självkännedom, kunskap samt empatisk förmåga. Vi har fått äran att hjälpa tusentals patienter till ett mer välmående liv och vi är otroligt glada över att 9 av 10 är mycket nöjda med både resultatet och med vårt bemötande. För oss är det otroligt viktigt att alltid bemöta dig som kund med både värme och professionalitet.

Med våra omfattande arbetserfarenheter inom hälso- och sjukvården växte insikten fram att det finns ett stort behov av evidensbaserad och individanpassad psykiatrisk vård i Sverige. På Aidera Psykiatri arbetar vi enligt det svenska sjukvårdssystemet och enligt socialstyrelsens regler. 

Ett stort problem som vi har i vårt samhälle är att vårdköerna idag är väldigt långa. Vi anser att alla ska kunna få tillgång till snabb professionell hjälp inom vården när du mår dåligt, har sömnproblem, känner dig orolig, nedstämd och livet kanske känns extra hårt. När man mår dåligt är det svårt att vänta länge på att få hjälp. Vi erbjuder därför både onlinebesök samt fysiskt besök på vår mottagning vilket innebär att du kan få träffa en specialist inom en vecka hos oss.

Läs mer om vår verksamhet