Om Aidera Psykiatri

Individanpassad vård

Vi som arbetar på Aidera Psykiatri är legitimerade läkare och specialister inom vuxenpsykiatri samt psykologer och psykoterapeuter. Professionell vård, kontinuitet och tillgänglighet är våra ledord. Vi vet att vårdköerna idag är väldigt långa men om du mår dåligt tycker vi att det är viktigt att du snabbt kan få en tid hos en av våra specialister och få individuell vård. 

Ditt behov är alltid i centrum för oss så om du har sömnproblem, känner dig orolig, kanske går igenom en kris eller har behov av att göra en neuropsykiatrisk utredning ser vi till att du får kontakt med oss så snabbt som möjligt. Du väljer själv om du vill boka tid online eller komma på vår mottagning i Stockholm.

Aidera kommer från det franska ordet aider som betyder att hjälpa. Vi anser att det är varje människas rättighet att få tillgång till modern och evidensbaserad psykiatrisk vård.

Enkelt att boka ett möte

Aidera Psykiatri är en privat öppenvårdspsykiatrisk mottagning. Vi finns här för dig som är 18 år och äldre och lider av psykisk ohälsa. Vi erbjuder individanpassad vård både online samt på vår mottagning i Stockholm. 

Lira Damirova, leg. specialistläkare

Lira Wegner

Lira Wegner är en av grundarna till Aidera Psykiatri AB. Hon är legitimerad läkare och specialist inom vuxenpsykiatri, med svensk läkarlegitimation. Med arbetserfarenhet inom psykiatri har vi på Aidera Psykiatri utvecklat ett professionellt förhållningssätt baserat på självkännedom, kunskap samt empatisk förmåga. Vi har fått äran att hjälpa tusentals patienter till ett mer välmående liv och är otroligt glada över att 9 av 10 är mycket nöjda med både resultatet och med vårt bemötande. För oss är det otroligt viktigt att alltid bemöta dig som kund med både värme och professionalitet. Några kundröster >>

Med omfattande arbetserfarenheter inom hälso- och sjukvården växte insikten fram att det finns ett stort behov av evidensbaserad och individanpassad psykiatrisk vård i Sverige. På Aidera Psykiatri arbetar vi enligt det svenska sjukvårdssystemet och enligt socialstyrelsens regler. Ett stort problem i vårt samhälle är att vårdköerna idag är väldigt långa. Alla ska kunna få tillgång till snabb professionell hjälp inom vården när man mår dåligt. Det är svårt att behöva vänta länge på att få hjälp när man mår dåligt, det vill vi ändra på och erbjuder därför besök både online samt fysiskt på vår psykiatriska mottagning i Danderyd. Mer om vår verksamhet >>

Vi samarbetar med ett flertal externa vårdgivare, försäkringsbolag, företagshälsovården m.fl. Samt bistår familjeläkare och företagshälsovården med kompetensutveckling och rådgivning. Här kan du läsa mer om våra samarbetspartner.

På sidan Vanliga Frågor har vi samlat svaren på de vanligaste frågor vi får. Om du inte hittar svar på din fråga här är du alltid välkommen att kontakta oss.