Om Aidera Psykiatri

Individanpassad vård

Vi som arbetar på Aidera Psykiatri är legitimerade läkare och specialister inom vuxenpsykiatri, psykologer samt psykoterapeuter. Vi erbjuder dig individanpassad vård med hög kvalitet där ditt behov alltid är i centrum. Professionell vård, kontinuitet och tillgänglighet är våra ledord. 

Vi vet att vårdköerna idag är väldigt långa. Men om du mår dåligt, har sömnproblem, känner dig orolig, nedstämd, går igenom en kris eller har behov av att göra en neuropsykiatrisk utredning är det viktigt att du snabbt kan boka in en tid. Vi ser till att du får träffa en specialist hos oss på Aidera Psykiatri. Du väljer själv om du vill boka tid online eller på vår mottagning i Stockholm.

Aidera kommer från det franska ordet aider som betyder att hjälpa. Vi anser att det är varje människas rättighet att få tillgång till modern och evidensbaserad psykiatrisk vård.

Enkelt att boka ett möte

Aidera Psykiatri är en privat öppenvårdspsykiatrisk mottagning. Vi finns här för dig som är 18 år och äldre och lider av psykisk ohälsa. Vi erbjuder individanpassad vård både online samt på vår mottagning i Stockholm. 

Lira Damirova, leg. specialistläkare

Lira Wegner

Lira Wegner är en av grundarna till Aidera Psykiatri AB. Hon är legitimerad läkare och specialist inom vuxenpsykiatri, med svensk läkarlegitimation. Med arbetserfarenhet inom psykiatri har vi på Aidera Psykiatri utvecklat ett professionellt förhållningssätt baserat på självkännedom, kunskap samt empatisk förmåga. Vi har fått äran att hjälpa tusentals patienter till ett mer välmående liv och vi är otroligt glada över att 9 av 10 är mycket nöjda med både resultatet och med vårt bemötande. För oss är det otroligt viktigt att alltid bemöta dig som kund med både värme och professionalitet. Några kundröster >>

Med omfattande arbetserfarenheter inom hälso- och sjukvården växte insikten fram att det finns ett stort behov av evidensbaserad och individanpassad psykiatrisk vård i Sverige. På Aidera Psykiatri arbetar vi enligt det svenska sjukvårdssystemet och enligt socialstyrelsens regler. Ett stort problem i vårt samhälle är att vårdköerna idag är väldigt långa. Vi anser att alla ska kunna få tillgång till snabb professionell hjälp inom vården när man mår dåligt. Vi vet hur svårt det är att behöva vänta länge på att få hjälp när man mår dåligt. Vi erbjuder därför besök både online samt fysiskt på vår psykiatriska mottagning i Danderyd. Mer om vår verksamhet >>