Om Aidera Psykiatri

Individanpassad vård

Vi som arbetar på Aidera Psykiatri är legitimerade läkare och specialister inom psykiatri samt psykologer och psykoterapeuter. Professionell vård, kontinuitet och tillgänglighet är våra ledord. Vi vet att vårdköerna idag är väldigt långa men om du mår dåligt tycker vi att det är viktigt att du snabbt kan få en tid hos en av våra specialister och få individuell vård. 

Ditt behov är alltid i centrum för oss så om du har sömnproblem, känner dig orolig, kanske går igenom en kris eller har behov av att göra en neuropsykiatrisk utredning ser vi till att du får kontakt med oss så snabbt som möjligt. Du väljer själv om du vill boka tid online eller komma till vår mottagning i Stockholm.

Här kan du läsa mer om våra specialister som arbetar på Aidera Psykiatri

Våra medarbetare, Aidera Psykiatri, privat psykiatrisk mottagning,

Aidera kommer från det franska ordet aider som betyder att hjälpa. Vi anser att det är varje människas rättighet att få tillgång till modern och evidensbaserad psykiatrisk vård.

Enkelt att boka möte

Aidera Psykiatri är en privat psykiatrisk mottagning. Vi finns här för dig som lider av psykisk ohälsa och har en psykisk sjukdom och erbjuder dig individanpassad vård både online samt på vår mottagning i Stockholm. 

Lira Wegner

Lira Wegner - legitimerad läkare och specialist inom vuxenpsykiatri och grundare av Aidera Psykiatri

Lira Wegner är en av grundarna till Aidera Psykiatri. Hon är legitimerad läkare och specialist inom vuxenpsykiatri, med svensk läkarlegitimation. Lira har stor erfarenhet inom behandling av patienter med svåra funktionsnedsättningar såsom akuta och kroniska psykoser, Aspergers syndrom, autismspektrumstörning och organiska hjärnskador. Hon har även arbetserfarenhet inom rättspsykiatri och samarbete med frivården samt kriminalvården. Lira har även god kunskap och kompetens inom beteende- och personlighetsstörningar.

Med omfattande arbetserfarenhet inom hälso- och sjukvården växte insikten fram att det finns ett stort behov av evidensbaserad och individanpassad psykiatrisk vård i Sverige. På Aidera Psykiatri arbetar vi enligt det svenska sjukvårdssystemet och enligt socialstyrelsens regler. Ett stort problem i vårt samhälle är att vårdköerna idag är väldigt långa. Alla ska kunna få tillgång till snabb professionell hjälp inom vården när man mår dåligt. Det är svårt att behöva vänta länge på att få hjälp när man mår dåligt, det vill vi ändra på och erbjuder därför besök både online samt på vår psykiatriska mottagning i Stockholm. Mer om vår verksamhet kan du läsa här.

Vi har fått äran att hjälpa tusentals patienter till ett mer välmående liv och är otroligt glada över att 9 av 10 är mycket nöjda med både resultatet och med vårt bemötande. För oss på Aidera Psykiatri är det otroligt viktigt att alltid bemöta dig som kund med både värme och professionalitet. Några av våra kundröster hittar du här.