Om Aidera Psykiatri

Individanpassad vård

Vi som arbetar på Aidera Psykiatri är legitimerade läkare och specialister inom vuxenpsykiatri, legitimerade psykologer samt psykoterapeuter. Vi erbjuder dig individanpassad och vård med hög kvalitet där ditt behov alltid är i centrum. Professionell vård, kontinuitet och tillgänglighet är våra ledord. 

Vi vet att vårdköerna idag är väldigt långa. Men om du mår dåligt, har sömnproblem, känner dig orolig eller nedstämd ska du kunna få snabb hjälp. Hos oss på Aidera Psykiatri får du träffa en specialist inom en vecka. Du väljer själv om du vill boka tid online eller på vår mottagning i Danderyd, Stockholm.

Aidera kommer från det franska ordet aider som betyder att hjälpa. Vi anser att det är varje människas rättighet att få tillgång till modern och evidensbaserad psykiatrisk vård.

Enkelt att boka ett möte

Aidera Psykiatri är en öppenvårdspsykiatrisk mottagning. För dig som är 18 år och äldre och lider av psykisk ohälsa. Vi erbjuder individanpassad vård både Online via videosamtal och på vår mottagning i Danderyd, Stockholm. 

Lira Damirova, leg. specialistläkare

Lira Wegner

Lira Wegner är en av grundarna till Aidera Psykiatri AB. Hon är legitimerad läkare och specialist inom vuxenpsykiatri, med svensk läkarlegitimation. Med arbetserfarenhet inom psykiatri har vi på Aidera Psykiatri utvecklat ett professionellt förhållningssätt baserat på självkännedom, kunskap samt empatisk förmåga. Vi har fått äran att hjälpa tusentals patienter till ett mer välmående liv och vi är otroligt glada över att 9 av 10 är mycket nöjda med både resultatet och med vårt bemötande. För oss är det otroligt viktigt att alltid bemöta dig som kund med både värme och professionalitet.

Med omfattande arbetserfarenheter inom hälso- och sjukvården växte insikten fram att det finns ett stort behov av evidensbaserad och individanpassad psykiatrisk vård i Sverige. På Aidera Psykiatri arbetar vi enligt det svenska sjukvårdssystemet och enligt socialstyrelsens regler. 

Ett stort problem i vårt samhälle är att vårdköerna idag är väldigt långa. Vi anser att alla ska kunna få tillgång till snabb professionell hjälp inom vården när man mår dåligt. Vi vet hur svårt det är att vänta länge på att få hjälp. Vi erbjuder därför besök både online samt fysiskt på vår mottagning i Danderyd, Stockholm. Det innebär att du kan få träffa en specialist inom en vecka hos oss.

Läs mer om vår verksamhet