Sök
Stäng denna sökruta.

Lediga tjänster

Specialistläkare i vuxenpsykiatri

Aidera Psykiatri söker specialistläkare i vuxenpsykiatri med goda erfarenheter och teoretiska kunskaper inom området. Genom din arbetserfarenhet, framför allt inom öppenvården, har du god förståelse för vikten av att skapa trygghet och förtroende hos dina patienter. Vi söker en engagerad läkare som ger sina patienter den kvalitativa vård och behandling de förväntar sig och därigenom förbättrar deras psykiska hälsotillstånd, livskvalitet och eventuellt även en möjlighet att rehabiliteras tillbaka till arbetslivet.

  • Du ska vara intresserad av att anta utmaningar och visa intresse för att utvecklas vidare. Det är också viktigt att du kan bidra med erfarenheter och idéer på ett konstruktivt sätt i arbetet.
  • Du kommer att kunna påverka din egen planering, lägga upp ditt eget arbetsschema och har möjlighet att arbeta hemifrån vissa dagar, tack vare vår tjänst “Vård online”. 
  • Vår verksamhet har kollektivavtal genom Vårdföretagarna/Almega. Timersättning och löner är generellt högre jämfört med offentlig sektor. 

 

Alla våra tjänster, Boka mottagning, Aidera Psykiatri

Är du intresserad och vill veta mer? Varmt välkommen att höra av dig med ett mejl och ditt CV till: lira@aiderapsykiatri.se 

Tillsammans hjälper vi våra klienter att må bättre. Våra digitala vårdtjänster är flexibla och anpassas utifrån våra klienters behov. Som psykiatriker kan du arbeta på distans och/eller på vår mottagning via vår plattform. 

Aidera kommer från det franska ordet “aider” som betyder “att hjälpa”. Vi anser att det är varje människas rättighet att få tillgång till modern och evidensbaserad psykiatrisk vård.