Sök
Stäng denna sökruta.

krisreaktioner

Det finns hjälp att få

Om du redan mår psykiskt dåligt så kan händelser som händer i din omgivning eller i världen upplevas som påfrestande. Oron och stressen kan påverka ditt psykiska mående och göra att nya symtom uppträder. 

Kontakta oss för att boka tid hos en av våra specialister. Vi erbjuder evidensbaserad och individanpassad vård inom allmänpsykiatri, samtalsterapi samt rehabilitering med fokus på aktivering och kost. 

Du är välkommen till vår mottagning i Stockholm eller  så kan vi ses online om det underlättar för dig. Ladda ner vår app Aidera Psykiatri för att boka tid.

krisreaktioner, vård online

kontakt

Vi hjälper dig med

  • Bedömning av dina besvär genom online samtal
  • Ställa diagnos och föreslå en lämplig behandling
  • Svara på dina frågor och ge råd gällande medicinering med psykofarmaka
  • Ge råd om hur du går vidare med din sjukdom och om det finns andra behandlingsalternativ
  • Bedömning av redan insatt behandling och föreslå andra alternativ p.g.a. biverkningar, utebliven eller otillräcklig effekt

Boka tid med en specialist

Träffa en av våra specialister inom psykiatri. Om du använder vår app Aidera Psykiatri kan du själv boka tid, kommunicera med oss samt bestämma om du vill träffa oss på vår mottagning i Stockholm eller online. Vi erbjuder även en första telefonrådgivning på 30 minuter för 500 kronor. Lediga tider hittar du och kan boka direkt i appen.