nöjd kund

Fint personligt bemötande

“Fint personligt bemötande, men samtidigt oerhört professionellt.  Jag har gjort en neuropsykiatrisk utredning hos Aidera Psykiatri och är mycket glad att jag hittade hit. Att ha kunnat göra utredningen utan långa väntetider och utan stora luckor mellan tillfällena man ses har för mig varit en stor själslig lättnad. Även tillgång till tider som passar för att livspusslet med familj inte ska bli lidande. Jag har genom hela utredningen, men också efteråt haft en tät och bra dialog med samma läkare.

Jag är oerhört tacksam att jag fått träffa en sådan bra läkare där respekten för patienten och sitt yrke hela tiden fått stå i fokus. Skulle rekommendera Aidera Psykiatri till alla som har möjligheten att söka sig privat för en neuropsykiatrisk utredning.”

/ Tacksam patient och familjefar

Dela:

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn