Beteendeförändring / livsstil

Fokus på aktivering och kost

Med fokus på aktivering, träning samt kost kan du få hjälp med att förändra din livsstil genom vårt samarbete med Marina Arwand. Marina arbetar som livscoach med inriktning på träning och kost. Det här är en viktig del av den rehabilitering vi på Aidera Psykiatri redan arbetar med för bland annat utmattningssyndrom, ångest, stress, ätstörningar. Boka en tid på vår mottagning i Stockholm eller online via vår app för ett första möte. 

Individuellt tränings- och kostprogram

Tillsammans med dig lägger Marina upp ett individuellt tränings- och kostprogram utifrån din diagnos, dina behov och din livssituation. Marina blir sedan ditt stöd och din personliga tränare under programmets gång och är med dig vid varje pass.

Träningen utförs hemma hos dig eller på vår mottagning. Enklare och mindre komplicerade övningar kan även göras online. Programmet läggs upp som ett fem veckors program där vi har två träffar per vecka. Varje träff är på 50 minuter per gång. Själva träningen utförs oftast med endast din egen kroppsvikt. Eventuellt använder vi gummiband men gymmaskiner behövs inte.

I programmet ingår aktivering i form av anpassade träningsövningar, planering av kost samt kostrådgivning. Kosten anpassas individuellt  för viktnedgång eller för viktökning. 

Priser för ditt individuella tränings- och kostprogram hittar du i vår prislista.

Marina Arwand, livscoach, Aidera Psykiatri

Marina Arwand - livscoach

  • Arbetar som livsocoach med inriktning på träning och kost
  • Hjälper dig som går igenom en behandling och rehabilitering vad gäller bl.a. utmattningssyndrom, ångest, stress, ätstörningar
  • Tar fram ett individuellt tränings- och kostprogram för dig
  • Blir ditt stöd och din personliga tränare under ditt fem veckors program  

Ladda ner vår app

Klicka på en av ikonerna nedan för att ladda ner Aidera Psykiatri appen. Den är kostnadsfri. I appen kan du enkelt och snabbt boka in ett besök med en av våra specialister.